Oltás kivezetés 4

Kedves Doktor Úr,

Sajnos lehet már késő, pénteken kaptam a covid oltást. Lehet utólagos kivezetést csinálni? Illetve az oltott karomban erős fájdalom van, ami az első oltás óta (3hét) nem múlik.

Hálásan köszönöm!

Andrea

Orvos válaszol

Kedves Andrea!

Sokféle oltás kivezetési javaslat létezik. Erre a kérdések között is talál választ.

Amit javaslok a Ledum CH, C30 és Thuya CH, C30. 3 napon át napi 1x-1x. Egyik reggel, másik este. A karfájdalomra próbálja meg az Arnica-t, ugyancsak 30 -as potenciában, de napi 2x.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.