Oltás utáni panaszok 2.

Tisztelt Orvosok!

Mai napon egy budapesti homeopátiás rendelő emeltdíjas számát hívtam tanácskérés ügyben.

Elmondtam, hogy a Pfizer 2. oltásomat kaptam péntek délután, a tünetek szombaton kezdődtek erősebben, vasárnap teljesen felerősödtek, mai nap vegyes eddig.

Az alábbi tünetek miatt szerettem volna segítséget:

-pénteken semmi különös tünet az oltás után, estére fáradtság, kis hőemelkedés, kar duzzanat és fájdalom, semmi vészes -szombaton magasabb láz, fejfájás, emélygés, délután 2-3x hasmenés -vasárnap fejfájás, hőemelkedés, ha 50x nem voltam wcn akkor egyszer sem... sajnos minden elfogyasztott étel után szaladás... volt, hogy az italok után is, éjjel is rohangáltam.... híg, vizes, nagyon nyákos, emésztetlen ételdarabokat tartalmazó hasmenés, égő érzéssel, ami felmarta az egész végbél környékét. Sok gázzal, bugyborékoló hassal járt az egész. Néha a wct is alig sikerült elérni, annyira hirtelen kezdett csavarni és bugyogni a hasam.

-a mai nap (hétfő) reggel 2 adag hasmenés, ez sűrűbb volt, aztán ebéd (húsleves leve 3 pár szem sós ropi) után még kb 3x voltam, azóta semmi, talán enyhült tegnaphoz képest

illetve, ma a menstruációm is megjött.

(háziorvos salmonellára gyanakszik, azt mondta az oltástól nem lehet ilyen.)

a másik tünet szombat óta fokozatosan erősödő "nehézlegzés"... nagy légvételre igény, mintha nem kapnék elég oxigént, de ez nehézkes, csikis, a kilégzés folyamatos száraz köhögést ingerel. Ez az első oltás után is volt tünet egyébként kb 1 hétig is, de most erősebb az érzés... a nyakgödörnél csiklandoz főleg és ott érzem a köhögési ingert is.

(háziorvos ezzel kb kinevetett)

Illetve tarkó és fejfájás, általános izomfájdalmak, főleg háton, fáradtság, motiválatlanság.

A homeós doktornő ars alb 200at javasolt, visszakérdésemre, hogy ez minden tünetre lesz-e, az volt a válasz, hogy génkezelt embereken a Még a homeopátia SEM!! fog tudni segíteni. 

Kérdeztem, hogy hogy érti a génkezeltet, a pfizerre gondol-e, mire a válasz: ja hogy maga még azt sem tudja, hogy mit szúrtak magába.... és hogy génkezelteken senki nem fog tudni segíteni.

Pszichológusként azért az orvosi szuggesztiók jelentőségére szívesen felhívtam volna a doktornő figyelmét, de sajnos teljesen lefagytam, kb csak megköszöntem  és le is tettük a telefont. de azóta is totális sokkban vagyok.

Elnézést, hogy mindent így ideírtam Önöknek, ha tudnak más szerjavaslatot azt is szívesen veszem, bár elhiszem a doktornőnek, hogy ez jó lesz.... (annak ellenére, hogy rajtunk már semmi sem segít???)... igazából megnyugtatást szeretnék, hogy azért homeopatákhoz tudok majd fordulni a későbbiekben is ha segítségre lenne szükség (esetleg lehet tudni, hogy mely homeopaták nem küldenek el azért mert pfizerrel oltottak?)

köszönöm!!

Orvos válaszol

Kedves Reni!

Az biztos, hogy nem volt túl empatikus a kolléganő, de emberből van ő is, hibázhat. Az Ars. alb. jó választás, de ha a panaszai nem múlnak el teljesen, keressen fel egy homeopatát személyesen, aki egyénre szabott és tüneti gyógyszerekkel tud majd segíteni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsusanna 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.