Pattanások

Jó napot!

Évek óta küszködök a pattanásokkal. Elmentem bőrgyógyászhoz, aki gyógyszeres kezelést javasolt. 2 év gyógyszeres kezelés után állítólag gyökerestől el kellett volna tűnni a pattanásoknak. Nem így történt. Most vagyok a gyógyszer letétele 2 hónappal. A pattanások napról-napra, hétről-hétre egyre jobban térnek vissza. Nem tudom már mi tévő legyek. 

Orvos válaszol

Kedves Boglárka.

Mivel panaszai krónikusak, alkati szerre van szüksége, melyet homeopata segítségével kell megtalálni. Lehet még átmeneti eredményt elérni un. tüneti szerekkel, de ehhez is látni kell a bőrjelenségeket.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.