Prosztata gyulladás

Bakteriális prosztata fertőzést diagnosztizáltak nálam a napokban prosztata masszázs utáni váladékból ( E colit és Staphylococcus ), ami körülbelül már másfél éve gyötör.

Ez idő alatt minden hónapba volt visszatérő hólyag gyulladásom is , amire antibiotikumokat szedtem plusz végbél és gát tájéki fájdalmam is van ettől a fertőzéstől.

Mivel nem voltam egyszerse rendesen kikezelve a fertőzésből, így rezisztensé váltak a baktériumok az antibiotikumokra, ezért felkerestem már eddig 3 homeopata orvost, hogy segítsen, de eddig nem sikerült.

Az első homeopata Sulfur c 30-at írt fel heti 2szer , és Sulfur 200-at 12 óránként mikor a fertőzés ismét kiújul és Cantharis C 30 -at.

A második homeopata Cantharis C3 és Sarsaparilla C12-öt napi 4× 5 golyót írt fel mikor a fertőzés kiújul. Alkati szernek pedig Arnica 200-at.

A harmadik homeopata Staphylococcus C 15 és Escherichia coli C 15 napi 2-szer 5 golyót Apis C15 3×5 golyót és Thuja C 30-ból heti 2×5 golyót írt fel és ezt a kúrát csinálom most 3. napja de még semmi javulás, amit jeleztem is a doktornőnek de azt mondta várjak még 4 napot és ha nem lesz jobb akkor módosít a terápián.

Szeretném ha véleményezné, segítene mert nem segítenek ezek a terápiák vagy esetleg ajánlana számomra egy új homeopatát.

Várom válaszát, üdvözlettel : Márk

Orvos válaszol

Tisztelt Màrk!

A rezisztens baktèriun okozta prosztata gyulladàs a hagyomànyos orvoslàs szàmàra is kihìvàst jelent, hetek alatt lehet csak gyògyitani.

A homeopàtiàs kezelès nagyon informàciò függő, azaz minden orvosvàltàs utàn az ùj kezelőorvos nulláròl kezdi a pàciens adatainak összegyůjtèsèt. Ezèrt azt javaslom Önnek, ne könnyen váltson orvost, ha megvan a bizalom ès jól tud kooperàlni egy homeopata orvossal, adjon neki legalàbb 3-4 találkozást, hogy megtalàlja a jò kezelèst.

A felìrt szerek jòk is lehetnek attòl függően, hogy ki az a pàciens, aki a panasszal jelentkezik. Azt mondjuk, egy krònikus panasz esetèn annyi hònap alatt vàrhatò jò kezelès mellett gyògyulás, ahàny ève fennàll a betegsèg. Emellett jó szerek hatàsàra màr napok alatt, de legkèsőbb 1hèt alatt a tünetek enyhülèsèt vàrjuk. Nagyon fontos, hogy a homeopata orvos èrtesüljön a tünetek vàltozàsàròl, esetleges kìsèrő vagy provokált tünetekről, mert ez is befolyàsolja a gyógyszervàlasztàst.

A prosztata panaszoknàl gyakran vàlasztjuk az ùn. Szikotikus gyògyszereket, ilyen a Medorrhinum, Thuja, Sabal serrulata, Causticum stb., az utòbbi kùra rèszben ilyen szerekből àll, ezèrt ehhez több remènyt fűzök. Ha mègis orvost váltani szeretne, jò szivvel ajànlom az MHOE orvoslistàját!

Javulást kivànok!

Üdvözlettel Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.