Pszichés problémák

Kedves Doktornő!

Kamasz lányunk 14 éves, szorongással küzd. Probáltuk összegezni a tüneteket és a kiváltó okokat.
Tünetek: koncentrálási zavar, önbizalom hiány, mindig siet, szerepléstől való félelem, blokkolás-pánik- émelygés, fejfájás, lámpaláz, feledékeny, zárkozottság, szomorúság, sokat gondolkozik, nem tudja kikapcsolni az agyát, túlzottan befolyásolható.
A kiváltó ok legtöbbször az idegen emberek, nagy társaság, hangos beszéd, ha nézik, magasság, Baráti köre.
Fóbiásnak nem mondanám még, de lassan sehová sem akar menni, kézilabdázott, abból is kilépett.

A segitségüket kérem, hogy milyen globulival támogathanám, hogy könnyebb legyen ebből az állapotból kivergődnie.

Tisztelettel

Orvos válaszol

Kedves Kati!

A leírt panaszok és tünetek sürgős segítséget igényelnek, azonban nem elég egy tünetekre javasolt szer. Mindenképpen a kislánnyal és a szülővel való találkozás és egy alapos kikérdezés, felmérés után lehet homeopátiás gyógyszert választani (alkati szer). Javaslom keressenek fel egy homeopatát.

Orvoslistánkról tudnak választani:

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.