Találok erre megoldást?

Már több alkalommal megúsztam betegségeket homeopatiás bogyókkal. Amikor Egyiptomban jártam hosszabb időre, amikor Indiai körutazást tettem.
Most a covid ellen szeretném használni. Találok erre megoldást?

Köszönöm a választ.
 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Honlapunkon ezen a két oldalon talál információkat a vírusos légúti betegségek (pl.covid) homeopátiás kezeléséről, megelőzéséről.  

Ha regisztrál az oldalon, egy táblázatot küldünk, mely megkönnyíti a szerválasztást.

https://homeopata.hu/hu/content/lazas-leguti-betegsegek-kohoges-rekedtseg-torokfajas-orrfolyas-orrdugulas

https://homeopata.hu/hu/content/hazipatika-javaslat-es-adagolasi-tudnivalok

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.