Thuja van itthon

Kedves Doktornő!

Agyhártya gyulladás elleni oltást kap 1 éves kisfiam. Thuja C30 van itthon. Lehetne belőle adnom neki oltáskiveetésre? Mennyit? Hány napig? Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Marika. Az igazán megfelelő „oltás kivezetés” az oltóanyagból  készült homeopátiás szerrel, az un. oltási nozódával a legmegfelelőbb.  A Thuja nem fog ártani a gyereknek. Egy alkalommal adjon neki 2 golyót.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.