Visszatérő mandulagyulladás

Én már 2 éve küzdök állandóan visszatérő tüzös mandulával Eleinte 3 havonta jött ki most már havonta és eddig se lázam nem volt fájdalom is csak csekély de most 1,5 hónapja be is van gyulladva az antibiotikum sem segített! Homeopátiával szeretném meg probálni kezelni de nem találok rá hogy mit használjak! Megköszönöm ha tudna segíteni ebben!

Köszönettel:Hajni

Orvos válaszol

Kedves Hajnalka.

Panaszai meggyógyíthatóak homeopátiás kezeléssel, de szükséges személyes orvosi (homeopata) konzultáció hozzá. Javaslom az orvoslistáról válasszon ki egy kollégát és keresse fel.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.