Vizsgaidőszak

Tisztelt Egyesület!

Kettő kérdéssel fordulok tisztelettel most Önökhöz:

1, a vizsgaidőszak elkezdődött, nagyon nehezen megy a koncentrálás, a figyelemösszpontosítás, s így a tanulás, állandóan kimerültnek érzem magamat, rövid idő alatt sok anyagot kell elsajátítani, tudna-e nekem a homeopátia segíteni, hogy jobban oda tudjak figyelni és jobban menjen a tanulás, hogy „jobban forogjon az agyam”, jobb legyen a memóriám?

2, januárra előirányoztak orrsövényműtétre, lehet-e a szervezetet erre a műtétre valahogyan felkészíteni, illetve a műtét után milyen szer segítené a gyorsabb regenerálódást?

Előre is köszönöm szépen a válaszukat! Üdvözlettel: Noémi

Orvos válaszol

Kedves Noémi.

A vizsgaidőszak szellemi fáradtságára nagyon jó a Phosphoricum acidum C15, 15 CH napi egyszeri szedése, és persze a bő folyadék, gyümölcsfogyasztás, a rendszeres testmozgás, séta, és pihenés. A műtétre való előkészítés illetve a műtét utáni panaszok kezelése már egy hosszasabb írás lenne, erre itt nincs lehetőég. Interneten számos leírást talál erről. Egy biztos, az Arnica nélkülözhetetlen.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.