Állati jó szerek

Az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai egynapos előadás-sorozat keretében fontos ismereteket adnak át az állati birodalomról. 

Ára: 20.000 Ft + tagdíj

Állati jó szerek

2016. október 8-án az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai (dr. Auer Katalin, dr. Bódizs Ildikó, dr. Gál Adrien, dr. Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes, Szilágyi Bettina, dr. Tóth János) egynapos tanfolyam keretében fontos ismereteket adtak át az állati birodalomról. 

Miről hallhattok a tanfolyamon?

Izgalmas esetekkel illusztráljuk a betegekben megbúvó állati energiát és ismertetjük a szerekhez tartozó Materia Medicát is. A szercsoportok közös jellemzőinek tudatában könnyebben ráismerhetünk az állati szerekre. 

A tanfolyam során minél több oldalról ismertetjük a visszatérő témákat, jellemző tünetegyütteseket és patológiát az EMLŐSÖK, PÓKOK, ROVAROK, KÍGYÓK és MADARAK csoportjánál.

Külföldi előadásokon, idegen nyelvű könyvekből, szaklapokból szerzett tudásunkat és az elmúlt években szerzett saját pozitív tapasztalatainkat szeretnénk Veletek megosztani. 

Kedvcsináló a tanfolyamhoz: http://www.homeopata.hu/hu/content/allatok

A program részletei:

  • Kinek ajánljuk: homeopatáknak és képzésben lévő hallgatóknak
  • Előadások száma: Időtartam: 340 perc = 5,68 óra
  • Hozzáférés időtartama: 30 nap
  • Ára: 20.000 Ft + tagdíj (11649001-50427900-49000006)
  • Jelentkezés: iroda@homeopata.hu

Tanfolyamfelelős

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.