Joshiék tanfolyama - 2017

Mikor: 
2017. május 26., péntek2017. május 28., vasárnap
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

In english, please, visit the next page: The animal kingdom and the periodic table

Az állatok birodalma homeopátiás szemmel

A mumbai Joshi házaspár, akik "dinamikus duó"-ként ismertek a világban, májusban lesznek vendégeink. Bhawisha és Shachindra az elmúlt két évtizedben Oroszországtól az Egyesült Államokig a világ számos országában megfordultak, és sok európai városban is tartottak kurzusokat. Most az állati szerekről kidolgozott rendszerüket hozzák el Budapestre, amelynek segítségével jóval egyszerűbben tudjuk felismerni és beazonosítani az állati szereket.

Mi, emberek elsősorban az állatokhoz tartozunk, így nem meglepő, hogy úgy érezzük, sokféleképpen vagyunk kapcsolatban velük. Ez a kapcsolat lehet pozitív vagy negatív. Szerethetjük őket, félhetünk tőlük, ellenszenvet érezhetünk irántuk. Néhányunk egyszerűen csak csodálja őket a természetben. Mivel a külvilág puszta visszatükröződése mély, belső mintáinknak, a szeretett, gyűlölt, félt állatok valójában legbensőbb természetünkkel és mintáinkkal rezonanálnak.

- írják Joshiék a Homeopathy and Patterns in Mammals című idén megjelent könyvük borítóján.

A program részletei

Letölthető órarend: Bhawisha and Shachindra Joshi szemináriumának órarendje - 2017. május 26.-28.

  • Tanfolyam kezdő napja: 2017, május 26
  • Időpont: 2017. május 26-27-28.
  • A program típusa: Továbbképzés
  • Helyszín: Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)
  • Tanfolyam díja: 58.000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2017, május 19
  • Befizetési határidő: 2017, május 23
  • Tanfolyamkezdés: 13 óra (12-13 óráig regisztráció)
  • Tanfolyamfelelős: dr Herczeg Márta, Szilágyi Bettina

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.