Polaritás analízis

Polaritásanalízis

dr. Heiner Frei tanfolyama - egyesületi továbbképzés

dr. Heiner Frei tanfolyama - egyesületi továbbképzés

Mikor: 
2019. május 24., péntek
Hol: 

HUNGUEST HOTEL MILLENNIUM - Budapest, Üllői út 94-98.

Lehetséges kevés tünetből pontosan homeopátiás szert választani?
Polaritáselemzés, a homeopátiás svájci óra

Pontos és reprodukálható út a legjobban illeszkedő homeopátiás gyógyszerhez

Dr. Heiner Frei (Svájc) tanfolyama

A tanfolyam részvételi díja: 35.000 forint (nem tagoknak+2500 forint)

Időpont: 2019.május 24. péntek 12:30-tól

Regisztráció: 12 órától

Ajánló

A gyermekek általában jól reagálnak  a homeopátiás kezelésre, de életkoruk miatt és amiatt, hogy a szülők  sokszor nem tudják pontosan megfigyelni őket, gyakran csak néhány tünetet sorolnak fel a homeopátiás szerválasztáshoz. A polaritáselemzés (PA)  módszere  lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást még akkor is, ha kevés a tünet. A módszer a Boenninghausen Terápiás Zsebkönyvének poláris tüneteinek osztályozásán alapul. PA-t hiperaktív gyermekekkel (ADHD) végzett svájci kettős vak vizsgálat számára fejlesztették ki, amelyben a homeopátia hatásosnak bizonyult a placebóhoz képest. A vizsgálat olyan sikeres volt, hogy a Pediatrics című gyermekgyógyászati  szaklap is publikálta. Ma is sikeresen alkalmazzák a módszert sok akut és krónikus betegségben gyermekeknél és felnőtteknél. 

A tanfolyam programja

A PA-módszer  három alapmodulját mutatjuk be:

  • Az 1. modul a módszer akut betegségekben való alkalmazását vezeti be.
  • A 2. modulban a résztvevők megtanulják a a PA-val való szerválasztást krónikus esetekben, ami lehetővé teszi számukra a módszer beépítését saját gyakorlatukba. 
  • A 3. modul ellenőrző listákat mutat be, és felkínálja a gyakori hibák kijavítását.  
  • Minden modul egy bemutatóból és egy jegyzetből áll, amely összefoglalja a főbb pontokat, és bemutató eseteket is tartalmaz.

Néhány nappal a szeminárium előtt kérjük a résztvevőket, hogy töltsék le a polaritás-elemző szoftver ingyenes tesztverzióját (https://polarity-analysis.com/main/signup), hogy használhassák a PA-t a szeminárium során.

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.