Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei

2013. május 30., csütörtök

Remedium Kiadó

Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei - Jónás Eszter

A könyv áttekintést ad a daganatos megbetegedésben szenvedők homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Megismerhetjük néhány neves homeopata - Hahnemann, Burnett, Jones, Schlegel, Clarke, Master, Spinedi, Ramakrishnan és Schepper - kezelési módszereit.

A daganatos beteg egy életen át fogékony marad a betegségre, így a kezelése nem fejeződhet be a tünetmentes állapot elérésekor, immunrendszerét folyamatosan jó állapotban kell tartani.

Ha a betegség már kialakult, a homeopata orvosnak többféle lehetősége is van: a miazmatikus szer megkeresése, alkati kezelés, "daganatos szerek" alkalmazása, kivezető szerek adása, tüneti kezelés vagy lokális terápia alkalmazása. Minden betegnél egyéni kezelési tervet kell készíteni.

Értékeld a cikket: 
Még nem értékelte senki
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.