Átmeneti rosszabbodás

Tisztelt Doktornő!

Azt szeretném kérdezni, hogy az oltás mellékhatásaként előjött a szívritmuszavar! Kaptam rá pfizer c30-at, majd két hét múlva pfizer c200-at. Felerősítheti a mellékhatást, ha elkezdem szedni?

Köszönettel:Brigitta
 

Orvos válaszol

Kedves Brigitta!

Mint minden homeopátiás gyógyszer, így az oltási nozódák is felerősíthetik azokat a panaszokat, amelyek miatt adjuk a szert. Ezt hívjuk átmeneti rosszabbodásnak. Éppen ezért csak szoros homeopátiás orvosi kontroll mellett szedje az említett nozódákat.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.