Basalioma

Basaliomát diagnosztizáltak nálam. Érdeklődöm, hogy homeopátiával gyógyítható-e.

Üdvözlettel, Julianna

Orvos válaszol

Kedves  Julianna. A basalioma, bár szövettanilag nem a jóindulatú daganatok közé tartozik, terjedését és növekedését illetően kedvező „viselkedésű”, jól operálható. Semmiképpen nem javasolnám a műtét halasztgatását. Ugyanakkor ez az elváltozás kiújulásra hajlamos, ennek esélyét egy homeopátiás kezelés csökkenteni tudja. Ugyancsak hasznos lenne a műtét előtti homeopátiás felkészítés, mellyel gyors sebgyógyulást lehet elősegíteni, a fertőzés és vérzés veszélyt csökkenteni. Ezek fényében javaslom, mihamarabb keressen fel egy homeopatát, de a műtéttel ne várjon. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.