Homeopata nélkül ne...

Üdvözletem! Érdeklõdnék hogy baba szempontjából a Folliculinum 5ch vagy 9ch a hatékonyabb? Havi egy alkalommal vagy rendszeresen kell szedni? Kell mellé szedni a luteinum 5ch-t? Vitamint szedek,lehet-e mellé? Válaszát elõre is köszönöm! Tisztelettel.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező. A homeopátiás hormon készítmények szedését nem javasoljuk homeopátiás orvosi felügyelet nélkül, de a felmerülő problémák sem oldhatóak meg ha csak ezeket szedi. Szükséges az un. alkati vagy krónikus kezelés is, amelyet szintén egy homeopata tud önnek megkeresni.

Üdvözlettel dr.  Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.