Kismedence gyulladás

Tisztelt Diktorno! A ferjem prosztat amutetet kovetoen kismedence gyulladast kapott. Azota nagyon sokszor van ejszaka vizeleturitese. Az alkalmazott gyogyszerek sem csokkentik. Azt szeretnem kerdezni hogy a Mercurius corrosivus segit e ezen a probleman. Koszonettel.

Orvos válaszol

Kedves Asszonyom!

A férje panaszaira javaslom: Arnica C 200: adagolás: 1x5 golyó, Opium  C 30 2 napig 1x5 golyó (ezek az operáció szövődményeként kialakuló panaszokon segítenek)

Ha ezen kúra után nem javul, akkor a Mercusius corrosivus C12 vagy C15 adagolását megpróbálhatja, 3 nap 2x5 golyó naponta. 

Üdvözlettel, Dr. Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.