Krónikus problémák

Tisztelt Doktornő, DoktorÚr!

Három problémával kapcsolatban kérnék segítséget. Az egyik helicobacterrel kapcsolatos. A tünetek: gyomorégés, savtúltengés, a tej, kakaó, csokoládé, fűszerek elhagyása enyhítette a tüneteket. A második: rendszeresen (2-3 havonta) visszatérő húgyúti probléma. Sem urológus, sem nőgyógyász nem talál semmi értékelhető eltérést. Tünetek: állandó vizelési inger, égő érzés, húgyutakon át a hólyagba sugárzó fájdalom, tipikus felfázásos tünet. Nem segít a tőzegáfonya sem. A harmadik: 14 éves lányom évek óta kűzd gyulladt, pattanásos bőrrel. Sok mindent kipróbáltunk már, mindenféle krémet, bőrgyógyásztól kapott antibiotikumot, amelytől a gyomra állandóan fájt, a szája véresre kicserepesedett. A hormonja még csak most kezd beállni, a családban jellemző a PCOS.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Orvos válaszol

Kedves Tímea!

Mindhárom probléma elhúzódó, krónikus probléma, amelyre homeopata orvos tud segítséget nyújtani egy alapos kikérdezés és konzultáció után. A kislányt pedig először ki kellene vizsgáltatni.

Üdvözlettel: dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.