Oltás kivezetés

Azt szeretném megkérdezni, hogy kullancs elleni oltás (FSME-IMMUN Adults) után milyen nozódát meddig és mennyit kellene szedni. Illetve ha kell még több ismétlő oltás is akkor azoknál is ugyan úgy kell alkalmazni a nozódát?

Köszönöm

Orvos válaszol

Kedves Noémi.

Az oltási nozódák nem törzskönyvezettek Magyarországon, így nem tudok egy nyilvános felületen válaszolni a neét illetően. Azt viszont megírhatom, hogy minden oltás kapcsán (ismétlésnél is) be lehet adni. Oltás után C30 és néhány nap múlva C200. A régebben felvett oltásokra is hatni fog.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.