PCOS, petefészek ciszták

T. Doktornő!

 

Inzulinrezisztenciám és PCOS  betegségem van. 35 éves vagyok és nagyon szeretnék egy babát. Sajnos nem jön össze a dolog. Az orvos D3 vitamin és Metformin XR. tablettát adott. Dietetikusnál is voltam, 160 g.ch diétát tartok. Homeopátiás szereket szedek általában, ha beteg vagyok. A PCOS-re  tudnának ajánlani valamilyen homeopátiás szert, ami a cisztákat megszüntetné?

Előre is köszönöm a választ!

Tisztelettel: Zsóka

 

Orvos válaszol

Kedves Zsóka!

A PCOS egy komplex, krónikus betegség, melyet homeopátiában alkati kezeléssel érdemes kezelni. A petefészek cisztákra számos szer áll rendelkezésre (a repertóriumomban 61 szer). Ezek között dönteni csak vizsgálat és kikérdezés után lehet. Természetesen a hagyományos endokrinológiai vizsgálat feltétlenül javasolt.

Tisztelettel:

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.