Pentaxim vagy Tetraxim oltás

Kislányomnak 6 éves koráig sikerült eltolni a 18 hónapos (Pentaxim) oltást. Most viszont sajnos a védőnő már ÁNTSZ feljelentéssel fenyeget, ezért szükséges a beadása. Kivezetésről szeretnék érdeklődni, mit javasol? Köszönettel, Csilla

Orvos válaszol

Kedves Csilla. Attól függően, Pentaxim vagy Tetraxim oltást fog kapni, ennek megfelelő oltási nozóda az ideális kivezetés. C30 potenciából oltás előtti nap, oltás napján és oltás után 1 nappal 2-3 golyót kell beadni. Ha már megtudja, mit kap a gyerek, pontosíthatunk.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.