Petefészek ciszta

Kedves Doktornő!

Szeretnèm megkèrdezni milyen homeopàtiàs szert javasolna, mert van egy 5 cm es ciszta a jobb petefèszkemben.A nőgyógyàsz azt mondta ne aggódjak fel fog szívódni. Azonban egy kicsit fàjdogàl.Lehet a mèhenkìvüli terhessègem következmènye amiből metotrexàt injekcióval meggyógyultam.

Előre is köszönöm a vàlaszàt. Edina.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Több homeopátiás szer jön szóba, csak alapos kikérdezés után lehet pontosan hatékony szert választani. 

Ezért sajnos az internetes tanácsadás az Ön esetében nem működik, keressen fel egy homeopata szakorvost, aki személyre szabottan tud segítséget nyújtani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.